Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφάλειας.

Συνεργαζόμαστε με την Viva Wallet x Klarna για να σας προσφέρουμε μία καλύτερη εμπειρία αγορών. Επιλέγοντας πληρωμή με Klarna μέσω Viva Wallet στο Check Out, θα έχετε την επιλογή να αγοράσετε τώρα αλλά να πληρώσετε σε βάθος χρόνου. Πληρώστε για τις αγορές σας από 35€ έως 1000€ σε 3 άτοκες δόσεις, ώστε να μοιράσετε το κόστος της αγοράς σας. Η πρώτη πληρωμή πραγματοποιείται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και οι υπόλοιπες 2 πληρωμές λαμβάνονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες από τον τραπεζικό λογαριασμό, την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα της επιλογής σας.

Πληρωμή μέσω PayPal:

Τώρα και στο Sport Plus μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω του PayPal.

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

Πληρώστε τον υπάλληλο της μεταφορικής ή τον υπάλληλο της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για τις πόλεις της Ελλάδος και ανεξαρτήτου βάρους, η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR49 0171 3880 0063 8814 3902 340

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής μέσω email στο [email protected] . Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

Back to Top
Αγόρασε τώρα. Πλήρωσε αργότερα με Klarna.